piatok 27. júna 2014

(Ne)letný júnový ladybox

Minulý ladybox som vynechala a ani v najmenšom som toto rozhodnutie neľutovala. Nepoužívam totiž rozjasňovač a pigmenty by mi pri mojom šťastí došli zelené. Tento mesiac som však neodolala, hlavným lákadlom bola farba na pery Inglot a špeciálna ponuka na bázu pod očné tiene značky LASplash.

S platením som váhala až do oznámenia bonusu v podobe Dara bags, keďže na obrázku vyzerali všetky tak krásne. Najviac na mňa zapôsobila tá bodkovaná a tajne som dúfala, žeby som ju tam mohla objaviť. Moje prianie síce zostalo nevypočuté, ale napriek tomu som mohla dopadnúť aj horšie. Čo teda hovorím na tento ladybox?


Keďže do bratislavskej zásielkovne prichádzajú balíčky až v piatok poobede, malo som čas sa dostatočne vystrašiť 143 komentármi na fb stránke Ladyboxu a s malou dušičkou som si krabičku vyzdvihovala. Milá teta bola strašne zvedavá, čo nám to stále chodí v takých krásnych krabičkách a ja som celá nedočkavá otvorila box už pred ňou. Na prvý pohľad som sa potešila, že mám veľkú taštičku, na druhej strane je jej farba taká nijaká. 


Inglot Freedom systém lesk, 1,8g, odtieň 202, plné balenie, 170 Kč

Ako prvým začínam tým, čo ma na ladybox najviac nalákalo, a taktiež asi aj najviac sklamalo. V nápovedách bolo uvedené, že dostaneme farbu na pery. Keď som bola v Prahe, pozrela som si všetky odtiene a povedala som si, že aj keby čo bolo, každý odtieň by sa dal prežiť. Čo však budem robiť s týmto zázrakom, keďže na Slovensku si neviem ani kúpiť paletku, do ktorej by som ho vložila, to fakt netuším. Na druhej strane som získala celkom pekný odtieň, minimálne v porovnaní s minulou LASplash ceruzkou.


Philips B African Shea Butter Gentle&Conditioning Shampoo, Philips B Paraben Free Light Weight Deep-Cond Creme Rinse, vzorky po 15ml, cena spolu približne 120 Kč

Veľké haló bolo aj okolo šampónu a kondicionéru Philips B. Nečakala som, žeby sme mohli dostať plné balenie, avšak 15ml je trošku málo. Väčšina dievčat sa sťažovalo, že im nevydrží ani na jedno použitie, mne však po jednom použití zostala ešte takmer polovica šampónu a viac ako 2/3 kondicionéru (mám vlasy dlhé pod lopatky). Účinok sa pri takom malom balení hodnoté ťažko, takže sa môžem vyjadriť najmä k vôni. Šampón nevoní vôbec, prípadne mi pripomenul také babičkovské prípravky, kondicionér to však vynahrádza. Šampón slušne pení a vlasy mi prídu celkom jemné, ale to mám vždy. Na obrázku vidíte, koľko mi zo vzoriek zostalo po jednom použití - šampón si nanášam dvakrát.


LASplash báza pod očné tiene, 9 ml, plné balenie, 249 Kč

Bázu pod očné tiene bežne nepoužívam, rovnako ako očné tiene - tie väčšinou nahrádzam linkou na oči. Túto bázu však určite vyskúšam a neskôr dám vedieť svoj názor. Je však určite zvláštne, že tento bonus je uvedený aj na sprievodnej kartičke Ladyboxu - avšak je označený ako bonus.


Dara bags kozmetická taštička Baggie, cena od 222 Kč

Osobne som sa s Dara bags stretla až vďaka Ladyboxu, a pravdepodobne by som si od nich nikdy kozmetickú taštičku sama nekúpila. Kozmetických taštičiek mám dosť, aj keď ako sa hovorí, kabeliek a topánok nie je nikdy dosť. Moja taštička je celkom praktická, zmestí sa do nej všetko, čo potrebujem. Dokonca aj môj cestovný príbor od Tescomy, z čoho mám obrovskú radosť. Na druhej strane by som si z hľadiska dizajnu vedela vybrať aj krajšiu. 


Palmolive sprchový gél Smooth Delight, 250ml, plné balenie, cena 68,90 Kč

Tento sprchový gél som dostala už v rámci DM testerov asi týždeň dozadu, odvtedy som ho používala. Musím uznať, že mi pomohol zvláčniť pokožku vysušenú po Nivea kokosovom sprchovacom géle a Burjois citrusovom. Viac mi vadí jeho vôňa, ktorá nie je ničím špeciálna. Avšak čo robí v Ladyboxe, tomu NAOZAJ nerozumiem.



Ladybox štetec na pery, cena 80 Kč

Toto je jeden z tých výrobkov, kde si Ladybox stanoví cenu, akú chce, aby to asi vyzeralo drahšie. Štetce nepoužívam, ale na Inglot lesk ho asi budem potrebovať. Môžem byť nakoniec rada, že funguje.


Sleek fruit glaze, 10 ml, odtieň Sexy Raspberry, cena nebola uvedená

Z tohto výrobku mám celkom radosť, aj keď lesky na pery už dávno nepoužívam (žeby to bolo ich lepkavosťou?)(o; . Ide však o jediný aký taký letný výrobok celého Ladyboxu. Lesk voní krásne, malinovo, je však výrazne lepkavý. Na perách vyzerá pekne, avšak kvôli horšiemu svetlu už dnes neviem nafotiť, ako vyzerá, takže niekedy nabudúce.

Aký mám teda celkový dojem z Ladyboxu? Nebyť bonusového výrobku LASplash bázy pod očné tiene a Sleek lesku na pery, Ladybox by som považovala za vyhodené peniaze a mala by som chuť im ho otrieskať o hlavu, ako aj väčšina komentujúcich. Týchto 14 eur viem totiž investovať omnoho lepšie, o tom bude aj môj ďalší článok. Hodnota Ladyboxu bez bonusov bola 661 Kč, avšak z letnej edície sa stala celkom nudná a prázdna krabička.



11 komentárov:

  1. máš aspoň velkou kabelku bázi a sleek, já mám malou kabelku a jen lesk na rty ten malý od Inglotu ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. minule som ale mala raw gaia(o; tak aspon takto sa mi to vratilo..inak netusim, preco mam Sleek lesk na pery

      Odstrániť
  2. Ahoj, mám úplně stejný názor jako ty, kdyby nebylo té báze a lesku, tak bych byla hodně naštvaná, že jsem ty peníze nedala jinam. A také jsem měla štěstí na velkou kosmetickou taštičku i se mi líbí barva a vzor a štěteček mi taky naštěstí funguje :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, tiež si nemala predplatné?

      Odstrániť
    2. Ne neměla, nalákali mě na tu bázi, to byl hlavní důvod, proč jsem si ho objednala :).

      Odstrániť
    3. Mňa tiež nalákali na tú bázu, minimálne to bol aspoň jeden istý produkt.

      Odstrániť
  3. Já naštvaná teda jsem a pořádně. Uváděná hodnota boxu je celkem přehnaná, pokud má člověk normální krabičku bez dárků, což bude většina, tak cena je tak max. 100 Kč, tím je myšlen sprchový gel a nakoupené nepodařené zbytky z Dara Bags, které avízovanou hodnotu rozhodně nemají (ohavný potisk, zip je vadný). Nejde ani tak o cenu, ale o to, že člověk ví, že byl okraden a udělali z něho blbce. Už nikdy si Ladybox nekoupím, peníze do kanálu vyhazují jen blázni. A přesně to ze svých zákaznic Ladybox dělá. Jméno mají u mě pošramocené i ti, co jsou součástí této šarády. Dara Bags působí jako garážová výroba. Takových hnusných taštiček si našiju doma mraky, hrůza. S chutí bych krabičku omlátila o hlavu majitelům společnosti. To jediné by mi aktuálně udělalo radost. Suaréze na ně, aby je kousnul tam, kde slunce nesvítí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchový gél je tam asi naozaj len preto, aby tá krabička nebola prázdna. Ja už sa podrazom zo strany LB prestávam čudovať, keďže je to asi každý krát. Som naozaj zvedavá, dokedy vydržia pri tomto prístupe ku zákazníkom.

      Odstrániť
  4. Můžu se zeptat, jestli máte zakoupené předplatné, nebo jste si kupovala jen červnový?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, nemam predplatne, pri LB sa to podla mna ani neoplati vzhladom na ich kazdomesacne bonusove vyrobky. Preto som aj bola sokovana, ze mi lesk dosiel, ale ocividne dosiel viacerym dievcatam bez predplatneho.

      Odstrániť
    2. Aha. Mě právě nepřišel, je to s nima čím dál tím horší : /

      Odstrániť